Wat is website-optimalisatie?

DEVELOPiD

ID'S AND IDEAS FOR ONLINE SUCCESS

FREE

FIRST

CONSULT

+316-15685655

Website optimalisatie zodat uw website vindbaar is via Google!

Goed vindbaar zijn op Google is mogelijk voor zowel grote als kleine bedrijven!

 

 

Websiteoptimalisatie (Search Engine Optimalisation; SEO) zorgt ervoor dat uw website optimaal is afgestemd op de verschillende zoekmachines op internet. Goed gevonden worden in Google, Bing en andere zoekmachines kan uw onderneming tot een succesvol bedrijf maken of een snel faillissement.

 

Wanneer uw website niet goed gevonden wordt is de kans klein

dat nieuwe potentiële klanten uw website gaan vinden.

 

 

Zoekmachineadvertenties (SEA; Search Engine Advertising) zorgen ervoor dat u direct bovenaan in de zoekmachine zal worden weergegeven indien u het hoogste bod heeft. De gesponsorde resultaten binnen Google zijn advertenties de ingesteld worden via Google Adwords.

 

Elke keer wanneer een bezoeker op zo'n advertentie klikt, kost dit geld voor de ondernemer van de advertentie. Hij krijgt door de klik een bezoeker op zijn website.

 

De kosten van de klik zijn afhankelijk van een groot aantal factoren en voor bijna iedere gebruiker anders. De hoogte van dit bedrag per klik is hoofdzakelijk afhankelijk van het aantal bedrijven dat graag op de eerste plaats wil staan, de relevantie met de zoekterm en de organische concurrentie.

 

De daadwerkelijke positie van de website is nummer 1 (bovenaan) op het moment dat hij/zij bereid is om € 0,01 meer te betalen dan dat ondernemer nummer 2, voor de klik wil betalen.

 

Zorg dat uw websitepagina's optimaal gevonden worden op internet,

zelfstandig of met hulp van Developid.nl!