Wat kost webhosting?

DEVELOPiD

ID'S AND IDEAS FOR ONLINE SUCCESS

FREE

FIRST

CONSULT

+316-15685655

Domeinnaam kopen

 

Binnen developid hebben we een groot aantal domeinnamen gereserveerd.

U heeft de mogelijkheid om een domeinnaam van ons over te nemen.

U kunt contact opnemen via info@developid.nl.

 

Wij kunnen tevens voor u een complete responsive website verzorgen inclusief e-mailadressen en hosting. Indien gewenst kunnen wij de website voor u onderhouden en aanpassingen verrichten wanneer u dat aangeeft. U kunt bij ons ook workshops volgen in 'Websitebeheer (CMS)".

 

 

Wat is een responsive website?

Afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt wanneer je de website bezoeket, past de website zich zo aan, zodat het goed leesbaar is en er goed uitziet.

Responsive: elk apparaat zijn eigen lay-out én goed leesbaar.

 

Waarom zelf aanpassen?

Wanneer u zelf de website wilt aanpassen kan dit via een zogenaamd CMS. CMS staat voor Content Management Systeem en geeft u de mogelijkheid om pagina's te wijzigen, foto's toe te voegen en andere wijzigingen doorvoeren. U kunt zelfstandig en wanneer het u uitkomt, de inhoud van de website aanpassen. Indien er na de oplevering van de website slechts af en toe een aanpassing gedaan dient te worden, kunt u dit beter uitbesteden aan professionele partij zoals Developid.nl. U hoeft niet de complete kennis van de website-structuur en techniek op te bouwen en u kunt zich richten op uw eigen onderneming. De inrichting en opmaak van een CMS maakt het ontwerp van de website duurder. Afhankelijk van uw wensen betaald u in veel gevallen, voor een CMS-systeem minimaal hetzelfde bedrag als voor de website. De prijs is altijd inclusief een duidelijke handleiding!

 

Wat is hosting?

Webhosting is een dienst die webruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij Developid. Doordat wij een grote hoeveelheid webruimte beschikbaar hebben profiteert u van zeer voordelig tarieven. Voor een webruimte van 5GB in combinatie met 3 e-mailinboxen betaalt u 15 euro per maand (excl. btw).

 

Wat kost een domeinnaam?

Indien een domeinnaam (.nl) beschikbaar is kunt u deze zelf vastleggen vanaf € 6,- (excl. 21% btw) tot € 29,- (afhankelijk van de internetpartij waar u de domeinregistratie registreert). Na het eerste jaar zijn de kosten € 39,- per domeinnaam wanneer u deze alleen reserveert en dus niet actief gebruikt. Indien u de domeinnaam wilt laten doorververwijzen of gebruiken als hoofdomein van uw website zijn de kosten hoger. Naast de registratiekosten rekenen de meeste partijen "oprichtkosten" om de aanvraag te verwerken en de domein te activeren. Deze kosten zijn eenmalig en hoeft u het tweede jaar niet te betalen. De totale oprichtkosten per domeinnaam liggen tussen € 21,- en € 69,- (excl. 21% btw).

 

Wat kost een website?

Wij gaan graag met u in gesprek om ook voor u een perfecte website te bouwen! Bel ons via 06-15685655 of mail naar info@developid.nl of lees verder op de webpagina 'Wat kost mijn nieuwe website?'