Interim marketing
Developid

ID's and Ideas

for Online Success

More information?

Call us:

+316-15685655

Wij staan te springen!

Met de juiste ideeën en creativiteit groeit ook uw onderneming

 

Developid bruist van de energie en creativiteit om ook uw onderneming goed onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Wij staan te springen om ook uw onderneming met goede ideeën en creativiteit verder te helpen in een moeilijke tijd.

 

Als u zaken doet op het internet of van plan bent hier op korte termijn een start mee te maken zijn er een aantal voorwaarden om succesvol te zijn. Naast een stabiel platform voor uw bedrijf en uw website heeft u goede ondersteuning nodig voor de ‘content’ van uw bedrijf. Uw bedrijfscontent zijn onder andere teksten, foto’s, nieuwsberichten en volledige controle op social media.

 

Als u zoekt naar een innovatief bedrijf dat kansen voor uw onderneming creërt, hoef u eigenlijk niet verder te zoeken.

 

Hoe werken wij?

Een goed idee vereist een goed concept met een goede voorbereiding. Hoeveel tijd er besteed mag worden aan de ontwikkeling van ideeën is aan u als ondernemer. Kies voor interim marketing van Developid.nl! Dit kan één keer per jaar, per kwartaal, per maand, per week of zelfs één keer per dag!

 

Start de samenwerking: Online Content Strategy Plan

We helpen u graag met een concreet plan om deze content goed te laten aansluiten op de behoefte van uw doelgroep. De uitdagingen die onze klanten tegenkomen zijn verschillend, maar kunnen opgesplitst worden in drie algemene uitdagingen waarbij ons Online Content Strategy Plan kan helpen een oplossing te vinden:

 

- De behoefte om online te ondernemen/ website te laten bouwen

- De behoefte om inkomsten te verhogen

- De behoefte om (interne) bedrijfsprocessen te optimaliseren

- De behoefte meer bezoekers aan te trekken en meer zichtbaarheid te creëren

U kunt interim-marketing inzetten of in de vorm van workshops uw eigen personeel opleiden tot content-specialisten.

 

Plan van aanpak.

Zonder goed concept mist een marketingactie vaak haar doel. Dit kost niet alleen veel geld, het levert ook weinig op. Door een kennismakingsgesprek met een medewerker van Developid wordt al snel duidelijk wat de wensen zijn van de ondernemer. Wanneer de wensen zijn vastgelegd in een document ('plan van aanpak') wordt gestart met een brainstorm-sessie. Developid heeft allerlei technieken uitgewerkt om creativiteit op te roepen. Het geeft de medewerkers van uw onderneming de kans om 'out of the box te denken'. Dit geeft uw onderneming concrete oplossingen en maakt uw onderneming klaar voor de klant van de toekomst!

 

Resultaat!

De resultaten van de brainstormsessie worden gebundeld in een kort en bondig rapport. Dit is de concept-presentatie en bevat drie mogelijkheden/richtingen. De keuze is dan aan u. Welk idee/concept past het best bij uw onderneming en heeft volgens u de meeste kans van slagen?

 

Vervolgens kunnen de mogelijkheden met (of zonder) Developid worden uitgewerkt tot een daadwerkelijk en meetbaar resultaat.

 

Voor elk concept & budget heeft Developid een passende oplossing! U kunt een persoonlijk gesprek aanvragen via het contactformulier of bekijk de contactgegevens!