Over ons

DEVELOPiD

ID'S AND IDEAS FOR ONLINE SUCCESS

FREE

FIRST

CONSULT

+316-15685655

Over Developid

 

Ik ben Geert van der Heijden, een enthousiaste Brabantse ondernemer die langdurige en duurzame internet-oplossingen ontwikkelt. Met als doel langdurige relaties op te bouwen met tevreden ondernemingen waardoor we samen sterker te worden.

 

Binnen Developid noemen we dit WIN-WIN.

 

Developid.nl maakt organisaties klaar

voor de mondige consument van nu.

 

Veelzijdige kennis & onbegrenste creativiteit

Met ruim acht jaar ervaring in online marketing, beheren we inmiddels behoorlijk wat Google Adwords campagnes en online media-budgetten. Het online landschap blijft veranderen en het blijft een uitdaging om op de hoogte te blijven en goed in te spelen.

 

Developid helpt u hier graag bij.

 

De interesse voor computers en techniek begon ooit met programmeren in Q-basic op een 386 met werd inbellen (met surfbeperking) van KPN. Uiteindelijk zelf websites maken van auto-projecten, voor de lokale sportvereniging en vrienden uit mijn omgeving. Altijd met veel plezier. Door de jaren veel geleerd en dit doen we nog steeds elke dag.

 

Na ervaring te hebben opgedaan in de makelaardij, de automotive en evenementenbranche werd het tijd om in het diepe te springen.

 

Met een technische vooropleiding Werktuigbouwkunde, commerciële economie en international entrepreneurship hebben we zeer veelzijdige kennis in huis.

 

Neem maatregelen!

 

Zorg dat uw bedrijf goed te vinden is en dat uw doelgroep ook vindt, wat zij zoeken! U kunt dit zelfstandig doen of met hulp van Developid.

 

Wij zijn u graag van dienst!

U kunt ons 1 uur per jaar, per maand, per week of 1 uur per dag inzetten. Volg een workshop, vraag een offerte aan, neem direct contact op of nodig ons uit voor een kopje koffie!