3D-Ontwikkeling

DEVELOPiD

ID'S AND IDEAS FOR ONLINE SUCCESS

FREE

FIRST

CONSULT

+316-15685655

VIRTUELE 3D-PRESENTATIES & 3D-VISUALISATIES

 

We komen via internet maar ook in het dagelijks leven steeds vaker 3D-tekeningen tegen. Inmiddels worden er veel producten in 3D gepresenteerd. Het voordeel van 3D-presentatie is dat er een prachtige presentatie of visualisatie van een product of ruimte gemaakt kan worden, alvorens deze daadwerkelijk uitgevoerd dient te worden.

 

Dit scheelt veel tijd en geld en het ontwerp kan perfect afgestemd worden op de wensen en behoeften van de afnemer. De 3D-software is in dusdanig stadium ontwikkeld dat de visualisatie moeilijk van echt is te onderscheiden. Schaduw, spiegels en planten kunnen in ruimten geplaatst worden waardoor er een realistische en huiselijke sfeer ontstaat.

 

WONING(BOUW)-PRESENTATIE: 3D-TOUR

In begin 20156 staan er maar liefst 220.000 huizen te koop in Nederland. Wanneer u van plan bent uw woning te verkopen kunt u ervoor kiezen om zich te onderscheiden van alle andere woningen die te koop staan. In meer dan 99% van de gevallen is de woning door potentiele kopers, enkel te bezoeken wanneer er een afspraak gemaakt wordt met de eigenaar of de makelaar. Dit verkleint de kans van verkopen enorm.

 

Potentiële kopers moeten wachten tot het de eigenaar, woningbouwvereniging of makelaar tijd heeft voor de bezichtiging.

 

Des te langer een huis te koop staat, des te meer geld het kost.

 

U kunt ervoor kiezen om een 3D-tour te laten maken van uw woning en laat mensen 24 uur per dag door uw woning(en) lopen.

 

(CONCEPT)PRODUCT-VISUALISATIE

Developid maakt gebruik van software die zeer veelzijdige mogelijkheden biedt die direct te gebruiken zijn. U kunt deze beelden gebruiken voor publicatie in een folder, in een presentatie, op uw website of voor verspreiding via e-mail of social media.oning of de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Laat udoor samenwerking met developid altijd door samenwerking met developid altijd een verbluffende weergave van uw woning of uw product. Dankzij een uitgebreide toolset voor 3D-modellering, worden verbluffende animaties en simulatie deel van uw marketing-strategie.

 

Voor het creëren van 3D-animaties van professionele kwaliteit zijn er een aantal stappen die altijd in goed overleg gedaan worden.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

VISUALISEREN = KANSEN CREËREN

Met rendering helpt Developid makers van producten met afbeeldingen, 3D-films en motion graphics. Wij geven u betere 3D-content in minder tijd.

 

Neem contact op en geeft ons de kans om de mogelijkheden te presenteren!