Website verbeteren

DEVELOPiD

ID'S AND IDEAS FOR ONLINE SUCCESS

FREE

FIRST

CONSULT

+316-15685655

Uw huidige website verbeteren

Uw website kan verschillende doelen hebben. Een veelvoorkomend doel is dat er veel bezoekers op de website komen. Mist u nu bezoekers of voldoet uw website niet aan de verwachtingen van de doelgroep? En is de weergave van uw website optimaal op de apparaten die uw bezoekers gebruiken? Denk hierbij aan smartphones en tablets.

 

Websitebezoekers kunnen klanten worden en indien zij tevreden zijn, worden ze zelfs promoters van uw bedrijf. Ze vertellen dan tegen vrienden en kennissen hoe tevreden ze zijn over uw bedrijf, uw producten en/of het gebruikersgemak van uw website.

 

Als uw bedrijf veel promoters heeft, zorgen zij voor meer bezoekers naar uw website.

Belangrijk is, indien zij potentiële kopers van de producten (of diensten) zijn, zij ook via uw website over gaan tot aankoop. De eerste stap is ervoor te zorgen dat zij uw website eenvoudig kunnen vianden via zoekmachines zoals Google.

Belangrijk is om de doelen van uw website te formuleren en vast te leggen in een stappenplan.

 

Wel of geen nieuwe website?

Het testpanel van developid.nl bekijkt uw website grondig en maakt een duidelijk en beknopt rapport van de webprestaties. Er worden tips en trucs geformuleerd. U kunt zelf bepalen of u deze tips & trucs (zelf) opvolgt of dit laat uitvoeren door een specialist van Developid.nl.

Wij bekijken de website via een pc, een tablet en via een smartphone en vormen zo een totaalbeeld van de weergave.

 

Het vaststellen van de huidige web(site-)prestaties noemen wij een nulmeting.